Efteråret fejrer 20 års inspiration

Dette efterår lancerer vi en kollektion, der reflekterer de 20 år, der er gået siden det hele begyndte. 20 år med House Doctor designs. Det er en kollektion, der ser tilbage såvel som peger fremad i en helt ny retning. Vi har opdateret vores absolutte designfavoritter og lanceret nye produkter, der henter inspiration i fortiden. Det er en kollektion bestående af indtryk. De spektakulære. De allerførste. Og de varige.

Lounge chair with sand coloured cushions

En let og raffineret sæson

Nostalgien er til stede i denne sæson; vi finder inspiration i tidligere tiders elegance. Kollektionen er en blanding af tidløse designs og nyfortolkninger af klassikere. Det er en sæson, der er let og bringer et sofistikeret element til efteråret.

Vores efterår-vinter kollektion efterlader blivende indtryk igennem hverdagens elegance. Det er en kollektion, der reflekterer lethed igennem teksturer og finishes, der tilsammen skaber indbydende hjem.

Glass vase in a light grey colour with air bubbles

Vigtige første indtryk

En indbydende entre og en betænksom hilsen er de indtryk, der først møder os. Blomster er den oplagte gave, når vi besøger venner og familie og House Doctor vaser er smukke baser for farverige buketter.

Den nye kollektion består af blomstervaser i metal, der henleder tankerne til atmosfæren hos parisiske blomsterhandlere. Iøjnefaldende statement designs til betænksomme hilsner.

Langvarigt materiale mix

Kollektionen er en eventyrlysten udforskning af materialer, der skaber spektakulære indtryk. Metaller reflekterer lyset omkring os og er til stede i lanterner, vaser og lamper, mens glasdekoration bliver endnu lettere med luftbobler. Tidløs service og køkken accessoires skaber elegance og skønheden i rattan vises igennem taktile overflader.

Denne sæson hylder kvaliteten i hvert eneste materiale og skønheden ved ethvert formsprog. Det er et eklektisk mix, der skaber balance i ethvert hjem.

Udforsk den nye kollektion