FAQ

_

Kan jeg ændre i min ordre, når jeg har afgivet den?
Nej det er desværre ikke muligt. Hvis du fortryder dit køb, kan du efterfølgende returnere. Læs mere om fortrydelsesret og returnering her. Hvis du glemte at komme noget i kurven, er du velkommen til at lave en ny ordre.
Kan jeg annullere min ordre, hvis jeg har fortrudt?
Nej, din ordre kan desværre ikke annulleres. I stedet kan du sende den retur via vores returportal.
Hvad er jeres leveringstid og fragtpris?

1-3 hverdage ved standardlevering. Der er gratis levering på ordrer over 499 kr. mens ordrer mindre end dette koster fra 39 kr. i levering. Bemærk venligst at der kommer ekstra fragtgebyr på større varer. Se leveringstider og priser her.

Hvordan kan jeg tracke min ordre?
Når du har lagt en ordre, modtager du en mail med ordrenummer. Når din ordre er klar til afsendelse, modtager du endnu en mail med et trackingnummer, så du kan følge din ordre.
Jeg har ikke fået et trackingnummer – hvad gør jeg?
Tjek din mail, da mailen med trackingnummeret måske er endt i din spamfilter. Hvis du stadig ikke kan finde mailen, så kontakt vores kundeservice på hello@housedoctor.com.
Min vare er ødelagt eller beskadiget, hvad gør jeg?
Hvis en vare er blevet beskadiget, eller hvis den har fejl og mangler, så kontakt vores kundeservice på hello@housedoctor.com.
Hvordan returnerer jeg en vare?

Hvis du ønsker at returnere en vare, skal du gå til vores returportal. Indtast dit ordrenummer og markér de varer, du ønsker at returnere. En returseddel bliver oprettet, som du skal printe og sætte på pakken. Returportoen bliver fratrukket det beløb, du får tilbagebetalt.

Du får dine penge tilbage på samme måde, som du betalte. Hvis du fx betalte med dankort, sætter vi pengene ind på dit kort. Det kan tage op til 14 dage.

Hvad er mine betalingsmuligheder?

Du kan betale på flere forskellige måder:
MobilePay,
Visa,
Mastercard,
American Express,
Maestro,
Apple Pay.

Hvorfor kan jeg ikke se nærmeste forhandler?
Vi har ikke egne butikker, men sælger til wholesale-kunder. Af den grund har vi ikke adgang til deres lagerstatus og kan desværre ikke oplyse dig om, hvor den pågældende varer er på lager i en butik nær dig.
Hvor kan jeg se ledige stillinger hos jer?

House Doctor er en del af Society of Lifestyle. Ledige stillinger finder du derfor her.

Her kan du også oprette en jobagent og sende en uopfordret ansøgning til vores kontor eller lager.

Jeg vil gerne samarbejde med jer, hvem skal jeg kontakte?
Hvis du gerne vil være influencer for House Doctor, hører vi gerne fra dig. Send dit mediekit til press@societyoflifestyle.com, så vender vi tilbage til dig.