Konkurrencebetingelser

_

House Doctor afholder løbende konkurrencer på vores platforme og hjemmeside. Alle konkurrencer er udbudt af House Doctor A/S, Industrivej 29, 7430 Ikast, Danmark.

House Doctors konkurrencer er ikke sponseret, administreret eller associeret med Facebook, Instagram eller andre platforme.


Hvem kan deltage?
Vores konkurrencer er ikke betinget af et køb. Alle kan deltage i konkurrencen. Dog kan der kun deltages en gang pr. konkurrence. Hvis House Doctor opdager snyd, vil det resultere i eksklusion af konkurrencen samt alle fremtidige konkurrencer.

House Doctor forholder sig retten til at ignorere alle tilmeldinger efter en konkurrences afslutning.

House Doctors ansatte og deres husstand kan ikke deltage i vores konkurrencer.

 

Personligt data
Når du deltager i en konkurrence, accepterer du samtidig, at House Doctor må kontakte dig, hvis du vinder. Vinderen skal oplyse deres fulde navn, adresse, telefonnummer og e-mail for at kunne modtage præmien.

Din personlige data vil ikke blive videregivet. Hvis du bliver påkrævet at skulle afgive yderligere
information end disse, der er krævet for at deltage i konkurrencen, vil disse blive slettet, når konkurrencen er afsluttet, og præmien er modtaget.

Ved at deltage i konkurrencen giver du House Doctor tilladelse til at offentliggøre dit navn og/eller profilnavn på den platform, hvor konkurrencen er blevet afholdt.


Præmier
Medmindre andet er angivet, vil vinderen af ​​konkurrencen blive fundet ved lodtrækning og annonceret i et opslag eller på konkurrencefeedet og kontaktet direkte på den platform, hvor konkurrencen finder sted.

Hvis vinderen af konkurrencen ikke har svaret på House Doctors henvendelse inden for 7 dage efter konkurrencens afslutning, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder.

Hvis præmien inkluderer større produkter, vil der blive aftalt en hjemmelevering. Hvis det ikke er muligt at aflevere præmien som aftalt, kan der forekomme ekstra leveringsomkostninger for vinderen.

Præmien kan ikke veksles til kontanter eller gives videre til andre. House Doctor tager forbehold for, at farver, størrelse og mønstre kan afvige fra konkurrencebilledet.