Fragt & levering

_

Levering i Danmark (undtagen Grønland og Færøerne)
Vores leveringstid er 1-3 hverdage ved standardlevering. Der er gratis levering på ordrer fra 499 kr. mens ordrer mindre end dette koster fra 39 kr. i levering.

Vi sender almindelige pakker med GLS.


GLS
Levering til GLS pakkeshop kr. 39 kr. (Fri fragt ved køb fra kr. 499 kr.)*

Levering til privatadresse kr. 49 kr. (Fri fragt ved køb fra kr. 499 kr.)*

GLS leverer til pakkeshops alle hverdage samt lørdag (til de pakkeshops der holder åbent lørdag).

GLS leverer til privatadresser alle hverdage.

*Omfatter ikke levering af større ordrer og møbler. Disse leveres med Dachser.


Levering af større møbler
Ved levering af større møbler eller større varer, sker det med fragtfirmet Dachser til kantsten på din leveringsadresse. Du vil blive kontaktet af Dachser efter du har gennemført din bestilling for at bekræfte leveringstidspunktet, så du er sikker på at være hjemme på adressen ved levering.


Hvordan sporer jeg min bestilling
Når du har lagt en ordre, modtager du en mail med ordrenummer. Når din ordre er klar til afsendelse, modtager du endnu en mail med et trackingnummer, så du kan følge din ordre (bemærk venligst at det kan tage op til 24 timer (man-fre) inden sporingen opdateres). Tjek eventuelt spam og kontakt kundeservice, hvis du ikke har modtaget et trackingnummer. Hvis du har oprettet en profil i forbindelse med dit køb, vil du også kunne følge ordrestatus her.

Ved levering af større møbler eller større varer, vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, hvor du skal bekræfte leveringen den oplyste dato.


Personlig afhentning
Det er muligt at vælge afhentning af din ordre på vores adresse i Ikast. Udlevering af varer finder sted på vores lager ved Port 8. Du finder vareudleveringen ved at gå ind ad døren til venstre for porten. Hvis personalet ikke er til stede, kan du ringe på klokken der står ved udleveringsstedet.

Det er muligt at afhente varer i følgende tidsrum:
Mandag-torsdag: 09.30-14.30
Fredag: 09.00-11.30