Meraki er et univers af komfort og velvære, hvor du kan gøre daglig pleje til øjeblikke fyldt med ro og glæde.

 • Hurtig levering

  indenfor 1-3 hverdage

 • Fri fragt

  ved køb over 499 kr.

 • Vi er klar til at hjælpe

  på hello@housedoctor.com og 96 99 00 02

Certificeringer

Velplejede hænder: step-by-step

 • Step 1 – Vask hænderne

 • Step 2 – Håndserum giver ekstra pleje

 • Step 3 – Fugt, fugt og mere fugt

En helt grundliggende ting, der renser og samtidig giver den første fugt og pleje. Brug din favoritsæbe og lunkent vand for at undgå, at huden tørrer ud. Hvis dine hænder mangler lidt ekstra, kan du med fordel bruge en eksfolierende håndsæbe, der blidt fjerner død hud og gør dine hænder glattere. Du bruger nok allerede en scrub til ansigtet, så hvorfor ikke give hænderne den samme behandling? Det er en selvfølge at vaske hænder flere gange om dagen, så din sæbe kan jo lige så godt indeholde plejende og nærende ingredienser.

Meraki håndserum giver dybdegående pleje og et fugtighedsboost, du hurtigt kan mærke. Brug den et par gange i ugen og helst natten over, så huden rigtig kan suge alt det gode fra vitamin F, sheasmør og anti-aging hyaluronsyre til sig. Du skal bare massere serummet ind i håndryggen og slutte af med en håndcreme, når det er absorberet. Hvis du gerne vil have blødere hænder med færre synlige rynker, er det altså her, du får mærkbare resultater uden at skulle bruge alt for meget tid.

Slut af med en håndcreme eller lotion, hver gang du har vasket hænder. Den lidt mere fyldige konsistens i creme er særligt god, når dine hænder skriger på ekstra opmærksomhed, mens den lettere håndlotion er ideel til daglig brug. Både cremer og lotions fra Meraki er certificeret økologiske og giver dig ekstra forkælelse med fine, naturlige dufte.


Den rigtige håndpleje handler først og fremmest om at tilføre fugt og holde på den ved at beskytte den naturlige hudbarriere. Hav en håndlotion parat ved håndvasken i badeværelset og tag en Meraki håndcreme med i tasken, når du er på farten. Så er du nået langt i at passe på dine hænder.