Fortrydelsesret & returnering

_

Opret retur
Hvis du har fortrudt dit køb og ønsker at foretage en returnering, kan du logge ind på vores returneringsportal med din e-mail og dit ordrenummer og fortælle os, hvilke produkter du ønsker at returnere og følge anvisningerne for, hvordan du sender din returpakke.

Opret en retur her.


Fortrydelsesret
Vi bytter og returnerer varer inden for 14 dage fra den dag, du har modtaget din ordre. Du skal returnere varen til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har meddelt os, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller undlade at afhente den. I dette tilfælde vil du, ved pakker leveret med GLS, blive opkrævet 49 kr., som bliver modregnet returbeløbet. Ved pakker leveret med fragtselskabet Dachser, vil du blive opkrævet 349 kr., som ligeledes bliver modregnet returbeløbet.


Hvad koster returfragt
Ønsker du at returnere din ordre eller dele af din ordre, skal du selv betale porto og eventuelle andre udgifter forbundet med returneringen. Vælger du at returnere gennem os koster en returnering 49 kr. som vil blive fratrukket dit returbeløb, når vi har registreret din returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er forsvarlig pakket ind, og du bærer risikoen for varen, indtil vi modtager den. Vi anbefaler derfor, at du anvender track and trace, så du kan følge pakken.

Bemærk venligst at nogle varer grundet deres størrelse ikke er muligt at returnere med normal pakkepost og i stedet er nødt til at blive returneret med fragtfirma. Dette gælder for de fleste møbler, f.eks. sofa- og spiseborde, reoler, sofaer, stole, etc. Prisen for denne type af returnering med fragtbil koster 349 kr. For at oprette en retur bedes du kontakte os på hello@housedoctor.com.


Regler for returnering af varer
Vurderer vi at der er sket en forringelse at varens værdi vil dette blive modregnet tilbagebetalingsbeløbet. Vi anbefaler at varen sendes retur i original emballag, hvis denne mangler kan det muligvis medføre en værdiforringelse. Bemærk venligst at vi ikke modtager forsendelser til pakkeshops, posthus. Vi anbefaler ikke at du returnerer via DAO.


Refundering
Refunderingen vil blive tilbagebetalt til samme betalingsmetode, som købet blev fortaget med. Du vil modtage en bekræftelse på e-mail, når vi har registreret din retur. Bemærk venligst, at der kan gå op til 14 dage, før beløbet er tilbagebetalt. Hvis du endnu ikke har modtaget tilbagebetalingen inden de 14 dage, så send en mail til kundeservice.


Personlig returnering
Det er muligt at returnere varer personligt på vores adresse i Ikast. Hvis du ønsker at benytte denne returmetode, bedes du kontakte os på hello@housedoctor.com

Det er muligt at returnere varer på adressen i følgende tidsrum:
Mandag-torsdag: 09.30-14.30
Fredag: 09.00-11.30