Hyggekroge

Efter en lang dag på arbejde er der intet skønnere end at komme hjem og slappe af et særligt sted i hjemmet. Især hvis du tit arbejder hjemme, er det rart at kunne adskille arbejde og fritid med et dedikeret sted i hjemmet, hvor du kan holde en pause. Det kan du opnå med en hyggekrog, hvor afslapning og komfort er i højsædet. En krog, hvor du kan komme helt ned i gear og puste ud.

Round dining table with chairs and flower arrangements

Hvorfor have en hyggekrog?

House Doctor er et godt sted at starte, når du gerne vil skabe en hyggekrog. Vi har funktionelle og stilede lamper, stager, tæpper og puder, så gå på opdagelse i det store udvalg, der snakker til enhver indretningsstil.

Levende lys

Er der noget, der slår levende lys, når du vil skabe en hyggelig stemning? Ikke meget. Med vores udvalg af smukke lysestager kan du gå på opdagelse i et bredt udvalg af designs. Glee-lysestagen er lavet med luftbobler i glasset og kommer både i en varm ravfarve og grøn, der kun løfter stemningen endnu mere. Hvis du ikke er til levende lys, kan du blot erstatte stagelyset med et LED-lys. Undgå flammerne med vores lys, der har en realistisk voksoverflade og en flamme, der bevæger sig som en rigtig en af slagsen. For en helt igennem autentisk stemning kan du placere et LED-bloklys i en lanterne med matterede sider. Ingen vil kunne se, at det er et LED-lys, og du kan roligt ladet det være tændt uden opsyn. Et sidebord eller sofabord er helt essentielt, når du skal bygge din hyggekrog op. For selvfølgelig skal du ikke til at rejse dig op efter kaffen eller vinen, når du først har sat dig til rette. Her har vi sofabordet, som hedder Smoke. Med dets glasflade og jernben er bordet indbegrebet af elegance og er et godt bud på udgangspunktet for din hyggekrog.

Sæt dig til rette

Prikken over i’et er den helt rigtige sofa til dit hyggehjørne. Hos House Doctor kan du slappe af i vores modulsofaer, som fås i forskellige farver. Vælg et eller flere moduler og sæt sammen, så det passer til din stue. Gør stuen indbydende med en mørk sofa pyntet med puder, som både ser godt ud og gør sofaen endnu mere lækker at sidde i. Slut af med en casual plaid og indhyl dig i varme og hygge. Så kan fredag godt komme an. Især efter en lang dag på arbejde. Åbn en flaske rødvin, find en plaid og en bog, og sæt dig endelig til rette i sofaen. Fuldt fortjent.

1 of 2