Udvid dit hjem

Det bliver varmere, og endelig kan du åbne vinduerne og nyde en kop kaffe udenfor. Og før du ved af det, bor du nærmest udenfor på terrassen eller i haven. Vores udendørsmøbler er designet til det formål, så du nemt kan bruge tiden udenfor og nyde solen i stil.

Flyt udenfor

Nogle har glæde af en lille terrasse eller balkon i byen, mens andre nyder deres store have eller måske et orangeri. Uanset størrelsen og stilen har du hos House Doctor rig mulighed for at indrette dit udendørsområde. Helo-bordet er et godt eksempel. Det er lavet i jern, fås i to farver og enten som rund eller firkantet. Med det kan du nemt skabe en uformel stemning både forår og sommer. Og det smarte er, at du kan klappe bordpladen ned og spare plads, når du ikke bruger bordet. Den perfekte løsning, når pladsen er sparsom.
Outdoor setting with rugs and blankets

Tag et tæppe med

Husk at tage et tæppe med udenfor, både for hyggens skyld og fordi vejret har det med at være lunefuldt. Forhåbentlig bliver det en varm sommer, men et tæppe er uundværligt, når det bliver køligt ud på aftenen. Nyd samtalen og hyggen med vennerne til langt ud på aftenen, indhyllet i et blødt tæppe. Det sidste prik over i’et er de rigtige puder, så du kan sidde godt og nyde din oase.

Søg skygge

Selv om sommeren er dejlig, skal du huske at tilbringe noget tid i skyggen. Vælg en haveparasol i en vintage stil, som giver dit udendørsområde noget ekstra og skaber en afslappet stemning. Nyd skyggen med en kold drik i hånden, mens frynserne på parasollen vajer sagte i brisen. Så bliver det ikke bedre.

Sommeren er en ting

Din stil kan sagtens afspejles i, hvordan du indretter dit udendørsområde. Selv hvis du ikke bruger hver dag i haven. Derfor har vores udendørsmøbler enkle designs, som kan stå alene eller kombineres med puder og plaider. Funktionelle og dekorative havemøbler fra House Doctor danner ramme for de mange særlige øjeblikke, som venter dig denne sommer.