Ny kollektion

En ny kollektion fra House Doctor er landet på hylderne. En kollektion, som opfordrer dig til at åbne dørene og lukke naturen ind. Det er også en kollektion, som er startskuddet for vores 20-års jubilæum. Derfor finder du her en lang række nye produkter samt genfortolkede klassikere til at markere et særligt år.  

1 of 2

Lamper er tilbage

Lamper har altid været en stor del af House Doctor, og det fortsætter ufortrødent i denne kollektion. Boston-serien udvides med en bordlampe. Tidløs elegance og et industrielt strejf forenes i den stilfulde lampe, som er klassisk både i form og design. Her er Boston flankeret af Neat, en lampe som er essensen af elegance. Den runde marmorfod og den rillede lampeskærm i glas leger med kontrasterne, lige fra formerne over materialevalget og til overfladerne. Kontraster, som giver lampen spændende vinkler, uanset hvor du ser den fra. Stil bordlampen på en skænk, en hylde eller hvor du nu mangler blød belysning og skulpturel æstetik i rummet.

Hyggeskabere

Det er ikke kun lamper, som giver lys og varme til hjemmet. Med små, velvalgte detaljer kan du nemt skabe en hyggelig atmosfære. Byd dine gæster velkommen med et par lanterner i entréen eller skab den rette atmosfære med dem i stuen. De nye lanterner bruger matteret glas til at skabe et blødt og diffust lys, og i samme ombæring skjuler siderne dit LED-bloklys, så det ser endnu mere realistisk ud.

Lysestager er også kærkomne som små hyggeskabere. Glee er en håndlavet stage i glas med en varm ravfarve, som understreger den hygge, den er med til at skabe. Hvis du tilmed sætter den sammen med Organi-vasen, kan du nemt lave en sammenhængende udsmykning. Begge designs har nemlig små luftbobler i glasset, som er med til at give karakter og dybde.

Der er mange flere smukke produkter i vores nye kollektion. Se alle under “Nyheder”.

Black rustic tableware series

En redefineret klassiker

Som del af vores jubilæum er Rustic, en af vores mest populære serier, blevet udvidet med en ny farve. Nu fås den nemlig med en mørkegrå glasur med små tone-i-tone prikker, der giver lidt glans, når lyset rammer overfladen. En farve, som fremhæver dine måltider og danne ramme for en hyggelig aften med familien. Selv om de nye detaljer giver Rustic et opdateret look, kan du sagtens kombinere farven med de lysere farver i serien. Du kan også stadig få de oprindelige farver, men nu har du én mere at overveje, når bordet skal dækkes.

Hvis du er hurtig, har vi skabt et limited edition brunch kit i Rustic, bestående af 4 x krus, 4 x kagetallerken og 4 x skåle, så har service til en afslappet søndagsbrunch. Men du må hellere skynde dig, inden det er udsolgt.

1 of 2

Livet inde og ude

Naturen må gerne flytte ind i dit hjem, og derfor er vores udendørsmøbler ideelle til både inde og ude. Skellet mellem stue og have udviskes, så der er en naturlig og måske helt usynlig overgang mellem din indendørs og udendørs indretning. Bind det hele sammen med de rigtige items fra House Doctor.

Det er svært at slå en sommermorgen udenfor med frisk brød og en kop kaffe. Med sit cafelook er Bast-stolen fra House Doctor selvskreven. Sammen med Helo-bordet får du det perfekte område til afslapning i haven eller i dit loungeområde. Senere på dagen kan du rykke videre til Sedeo-bambusbænken, som er placeret i et hyggeligt hjørne i haven. Her kan du nærmest bruge hele dagen, nyde solen eller slappe af i skyggen. Sammen med en plaid har du det fineste udgangspunkt for en dejlig aften med venner og familie. Den nye kollektion består af mange udendørsmøbler, som du burde gøre dig selv den tjeneste at kigge nærmere på. Det er nemlig aldrig for tidligt at overveje indretningen af din have eller terrasse.

Et hjem til dine planter

Med en smuk krukke kan du fremhæve dine planter og på samme tid gøre din indretning personlig.

Den grønne Terra-krukke er helt unik, fordi den har fået en reaktiv glasur. Det giver den et look, der varierer fra krukke til krukke og som er del af håndværket, der ligger bag designet. I det hele taget er krukker den ting, som bedst indfanger denne sæson: en sæson hvor naturen rykker indenfor. Og det kan du nemt opnå med vores stilede krukker og skjulere.

Se den nye kollektion, skab din egen hyggekrog og kom nærmere på naturen.