De bedste udendørsmaterialer

Med et stort udvalg af designs og materialer har du hos House Doctor masser af muligheder for at udsmykke dit udendørsområde. Læs mere om vores kollektion, materialerne og hvordan du behandler dem, så de holder de næste mange sæsoner.

Lounge arrangement with sand coloured cushions and decorative pillows
Eksempel på produkttitel
Vendor:
Sælger

Eksempel på produkttitel

Normal pris
19,99 kr
Normal pris
Udsalgspris
19,99 kr

1 of 2

Bambus

Som en af de stærkeste og mest holdbare naturmaterialer er bambus selvskrevet til udendørsmøbler. Dog skal det stadig vedligeholdes for at mindske påvirkning fra vind og vejr. Selv om det er fristende at lade dine møbler stå ude hele tiden, anbefaler vi ikke, at du lader dem stå ude i regnen, da det forkorter levetiden. Hvis møblerne er blevet våde, så tør dem af med en tør klud. Om sommeren er det relativt nemt at vedligeholde bambus, men efterhånden som efteråret melder sig, er det en god ide at dække møblerne til eller rykke dem indenfor. Du kan med fordel gøre dine bambusmøbler rent med en fugtig klud og sæbe for at forlænge deres levetid.

Er bambus det rette for dig og din terrasse? Så udforsk vores Sedeo-serie. Lette og tidløse bambusmøbler, som skaber et afslappet og sammenhængende look udenfor.

Metal

Helo-bordene er metalborde, når de er bedst. Når du ikke sidder ved bordet, kan bordpladen vippes ned og bordet opbevares på mindre plads. Ligesom med bambus er det bedst at rykke bordet indenfor, når det regner eller når det er blevet for koldt. Du får det bedste rengøringsresultat ved at børste bordet af for at fjerne skidt og snavs og derefter slutte af med en fugtig klud.
Concrete bench with a build in fountain

Beton

Er du ude efter holdbare møbler i et materiale, der kan modstå vind og vejr, så er beton det helt rigtige. Med det materiale får du et elegant og industrielt look, der er en fin balance og kontrast til grønne planter og blomster. Her er det vigtigt at undgå rengøringsmidler, som sliber overfladen. Gå i stedet efter en klassisk kombination af vand og sæbe. Hvis du spilder mad på bordet, så tør det af med det samme, da beton godt kan få pletter efter mad og drikkevarer. Vær forsigtig, når du flytter møblerne rundt for at undgå skader og ridser. Betonen er ikke frostsikker, så alt efter hvor du bor er det en god ide at rykke det indenfor vinteren over. Ud over det er beton et stærkt materiale og et sikkert valg til udendørsmøbler. Se nærmere på vores betonbord, der hedder Stone, hvis du er ude efter et strømlinet og håndlavet design med glatte overflader og linjer.

Pleje er lig med lang levetid

Fælles for alle udendørsmøbler er, at de er robuste og holder til det meste. Hverdagens snavs og pletter fjernes med en klud, og hvis du ikke kan flytte møblerne indenfor hvis det regner, så brug et cover. Husk blot at vælge et, som er åndbart, så der ikke dannes fugt, varme eller mug. Naturen kan være hård ved dine møbler, men hvis du følger de her anbefalinger, har du glæde af dem lang tid fremover.