Potten til din plante

Planter liver dit hjem op, både inde og ude. For at de trives bedst muligt og tager sig godt ud, er det vigtigt med den rigtige potte eller krukke. House Doctor har et bredt sortiment af skjulere, krukker og potter i forskellige materialer, farver og størrelser.  

Det helt grundlæggende

Hvordan sørger du for, at dine planter er glade og ser godt ud? Vores stylist anbefaler at købe en krukke, som er lidt større end det du har brug for her og nu. Planter har brug for plads og gror hurtigt, så den vil snart fylde krukken ud. Med en større størrelse får planten lov til at udvikle sig, og du kan vente med at plante den om.

Outdoor decoration with planters, vases and lanterns

Leg med kontrasterne

Forholdet mellem størrelsen på planten og krukken er med til at skabe kontrast i indretningen. En høj plante i en bred krukke er helt ideel. For eksempel et figentræ, som med sin slanke silhuet skaber balance til en stor krukke og giver dit hjem en uformel atmosfære.

1 of 2

Lad alsidigheden råde

Følg rådet fra vores stylist og vælg planter, som vokser tilfældigt. Det gør ikke noget, hvis din plante gror skævt; det giver bare noget ekstra charme til din indretning. For virkelig at fuldende looket kan du med fordel vælge forskellige krukker, især med henblik på størrelser og looks. Concrete er med sine lysegrå nuancer og sit rillede mønster en sikker favorit hos stylisten. Du kan ligeledes gå efter en keramikkrukke med en reaktiv glasur, der gør designet helt unikt. Dette materiale og finishen med en ujævn glasur går godt i spænd med planter, som jo heller ikke altid er ens.