En vase til enhver buket

Hos House Doctor har vi en bred vifte af vaser i forskellige farver, materialer, former og udtryk. Det giver dig masser af muligheder for at vælge den perfekte vase, som matcher både din indretning og den buket, du har købt. Men med så mange fine vaser kan det selvfølgelig være svært at bestemme sig, så derfor har vi lavet en guide.

Blomster på bordet

Blomster giver liv til spisebordet og føjer farve til din indretning. Vasen her hedder Farida og kommer også i brun. Den smallere bund giver balance til den brede hals og er ideel til en stor buket, der rigtigt kan udfolde sig. Glasset er fuldendt med små luftbobler, som giver karakter til designet. Derfor kan vasen også sagtens fungere uden blomster.

1 of 2

Skulpturelle vaser

Vælg en skulpturel vase, hvis du gerne vil opdatere din stue på den nemme måde. Denne ravfarvede vase hedder Organi og fås også i grøn. Proportionerne og farven giver opmærksomhed til de blomster, du sætter i. Højden og den smalle hals gør den ideel til langstilkede blomster.

Mangler du en vase, der løber med opmærksomheden, så snup den smaragdgrønne Foam-vase. Den har tilmed en boblet overflade. Med dens størrelse er Foam ideel på spisebordet eller på sofabordet, hvor den kommer til sin ret. Vaser med denne udformning er ofte gode til buketter med kortere stilk, da de spredes ud på den helt rette måde.

Stentøj er et hit

Hvis du gerne vil skjule stilkene, er en vase i stentøj det rigtige. Disse vaser er organiske i facon og vil uden tvivl give din stue et blødt og naturligt præg. Sæt flere vaser sammen eller kombiner med interiør i brændte farver og jordfarver for at skabe en rolig stemning.
Tall bouquet in a brown glass vase

Uformel med stil

Er du til det uformelle, kan du også få det i Foam-serien. Den varme ravfarve og overflade med bobler giver detalje og et finurligt touch til dit hjem. Her har du valget mellem forskellige størrelser, al afhængig af din indretningsstil og hvilke blomster, du vil vise frem. Eller hvorfor ikke kombinere begge? Den høje vase med smal hals er perfekt til langstilkede blomster, evighedsblomster eller pampasgræs, mens den lille udgave er som skabt til en buket, hvor du har klippet stilkene af og kun viser selve blomsterhovederne.

Display pieces

Sammensætningen af vaser i forskellige størrelser og faconer er med til at skabe et uformelt men hyggeligt look i dit hjem. På den måde kan du også være kreativ i forhold til blomster. Vaser i samme stil giver et sammenhængende look. Som her, hvor en række aluminiumsvaser er sat sammen. Selv om vaserne er lavet i samme materiale og har samme finish, er størrelserne og de forskellige proportioner med til at skabe balance. Og du kan gøre meget for alsidigheden ved at vælge forskellige buketter. Fenja-vaserne er afsluttet med forskellige håndlavede mønstre for at give dem et afslappet og ligefremt look.

Udforsk vores store bredde i vaser og skab en opstilling, der er helt din egen. En, som matcher din stil og indretning.

1 of 2