Meraki x Triumph opfordrer til flere øjeblikke med selvforkælelse og velvære i den travle hverdag

At finde tid til dig selv bør ikke blot være en luksus i hverdagens travlhed men en nødvendighed. Selvforkælelse styrker ethvert aspekt af din velvære: både fysisk, mentalt og emotionelt.

Igennem et eksklusivt samarbejde med Triumph, ønsker Meraki at inspirere kvinder til at skabe flere øjeblikke med selvforkælelse og velvære igennem kombinationen af luksuriøs hudpleje og komfortabelt lingeri. Lad os sammen skabe flere øjeblikke fyldt med ro, glæde og hverdagsluksus med fokus på sind, krops og sanser. 

”Når du kobler af efter en travl dag, er der intet bedre end et varmt og aromatisk bad efterfulgt af en nærende hudplejerutine og noget smukt lingeri til at sætte prikken over i’et. Det er vigtigt at prioritere selvkærlighed, og kombinationen af kvalitetslingeri og luksuriøs hudpleje er blot én af mange muligheder for at skabe mere selvforkælelse i hverdagen."

Charlotte Ammentorp, Meraki Brand Owner.

Fysisk, mentalt, og emotionelt velvære

I anledning af lanceringen af Triumphs nye lingerikollektion, Lift Smart, får alle kunder en Limited Edition Triumph x Meraki Northern Dawn Body Wash med i købet, når de køber et Smart lingeri-sæt i en af Triumphs butikker. Signaturduften Northern Dawn har duftnoter af frisk appelsin, cedertræ, og sød balsamico. En certificeret økologisk formel der både plejer og fugter huden. Produkterne er tilgængelige så længe lager haves.

Hverdagsluksus og tid til selvforkælelse

Triumph er et anerkendt internationalt brand kendt for eksklusivt lingeri og kerneværdier, der hylder individualitet og diversitet. Med en dedikation til høj kvalitet skaber Triumph personlige oplevelser for deres kunder. Hos Meraki deler vi samme passion for at skabe stærke fællesskaber omkring vores brand, og arbejder for at inspirere vores kunder til at omfavne små øjeblikke med selvforkælelse i dagligdagen.