Sådan får du bløde og velplejede hænder

De bliver hurtigt glemt i hverdagen og bliver udsat for ting, vi ikke byder resten af kroppen. Håndvask, opvask, håndsprit, tør luft og kulde er nogle af de ting, der sætter sine spor i huden og er hårde for hænderne. Og de viser faktisk lige så meget tegn på alder som ansigtet, men får tit ikke den samme opmærksomhed.

Ud over anti-aging ingredienser er fugt det absolut vigtigste at tilføre dine hænder, hvis de skal se lige så friske og veloplagte ud som resten af dig. Få bløde og gennemfugtede hænder med den her guide til daglig pleje, der ikke kræver det vilde og snart bliver del af din selvforkælelse.

3 tips til hænder, der stråler af velvære

Den rigtige håndpleje er lige så vigtig som ansigtspleje. Tag en lille time-out i løbet af dagen og dediker et par minutter til at give dine hænder masser af fugt og næring. Se guiden som basispleje, du nemt kan udvide med et lille håndbad eller en manicure, når du har overskuddet eller måske har sagt ja til en invitation, der kræver lidt ekstra forkælelse.

Step 1 – Vask hænderne

En helt grundliggende ting, der renser og samtidig giver den første fugt og pleje. Brug din favoritsæbe og lunkent vand for at undgå, at huden tørrer ud. Hvis dine hænder mangler lidt ekstra, kan du med fordel bruge en eksfolierende håndsæbe, der blidt fjerner død hud og gør dine hænder glattere. Du bruger nok allerede en scrub til ansigtet, så hvorfor ikke give hænderne den samme behandling? Det er en selvfølge at vaske hænder flere gange om dagen, så din sæbe kan jo lige så godt indeholde plejende og nærende ingredienser.

Step 2 – Håndserum giver ekstra pleje

Meraki håndserum giver dybdegående pleje og et fugtighedsboost, du hurtigt kan mærke. Brug den et par gange i ugen og helst natten over, så huden rigtig kan suge alt det gode fra vitamin F, sheasmør og anti-aging hyaluronsyre til sig. Du skal bare massere serummet ind i håndryggen og slutte af med en håndcreme, når det er absorberet. Hvis du gerne vil have blødere hænder med færre synlige rynker, er det altså her, du får mærkbare resultater uden at skulle bruge alt for meget tid.

Step 3 – Fugt, fugt og mere fugt

Slut af med en håndcreme eller lotion, hver gang du har vasket hænder. Den lidt mere fyldige konsistens i creme er særligt god, når dine hænder skriger på ekstra opmærksomhed, mens den lettere håndlotion er ideel til daglig brug. Både cremer og lotions fra Meraki er certificeret økologiske og giver dig ekstra forkælelse med fine, naturlige dufte.

Den rigtige håndpleje handler først og fremmest om at tilføre fugt og holde på den ved at beskytte den naturlige hudbarriere. Hav en håndlotion parat ved håndvasken i badeværelset og tag en Meraki håndcreme med i tasken, når du er på farten. Så er du nået langt i at passe på dine hænder.

1 of 4