Sig farvel til tyndt og livløst hår med Volumising shampoo og balsam

Er dit hår fladt og klasker sammen for et godt ord? Der har vi vist alle været fra tid til anden, og der er nærmest ikke noget værre, når håret er sat med de rigtige produkter, men mister pusten en halv time efter. Når du skal ud at investere i de rigtige produkter, giver det god mening at vælge noget, hvor der er tænkt på både effekt, design og duft. Volumising shampoo og balsam fra Meraki giver frisøren kam til sit hår, for her er hele den luksuriøse vibe fra et frisørbesøg kommet på flaskeform, med virkningsfulde ingredienser og en lækker duft.

I 2022 vandt duoen prisen Årets Hårplejepris – Populær til Danish Beauty Awards, hvor dommerne havde det her at sige: ”Dette hårplejesæt gør håret luftigt. Shampooen og balsammen er volumenskabende, dufter vidunderligt, og designet er lækkert, så vi gerne vil have det stående fremme. Meraki har fanget tidsånden og en trend, som de har gjort pristilgængelig.” Begge produkter er udviklet og produceret i Danmark.

Vi siger ikke, at den rette shampoo og balsam løser alle dine hårproblemer, men at have fundamentet på plads i din hårpleje er et godt sted at starte, så du giver dine stylingprodukter de bedste forudsætninger for at virke, som de skal. Dyk ned i ingredienserne her og lær, hvad ærteprotein, kokosolie og provitamin B5 gør for at forvandle dit flade hår til lokker med masser af volumen og et naturligt sundt look.

Bedste shampoo og balsam til tyndt og fint hår

Trænger dit hår til både næring og fylde? Den her volumenshampoo og balsam løfter håret ved rødderne, blødgør og reparerer for ekstra styrke og vitalitet, der både ses og føles.

Provitamin B5 er en klassiker, som du måske allerede kender. Og der er en grund til, at vitaminet er så populært. Det plejer nemlig i dybden ved at trænge ind i hvert hårstrå og tilføre masser af fugt.

Ærteprotein lægger en beskyttende film, holder på fugten og styrker håret indefra og ud, så det ikke spalter så nemt.

Balsammen indeholder desuden økologisk kokosolie, der blødgør dit hår uden at tynge det ned. Resultatet? Fyldigt og spændstigt hår, der samtidig er glat, skinnende og bare ser sundt ud.

Duft og konsistens i samspil

Volumising shampoo og balsam er udviklet til at måle sig med de bedste produkter, du køber hos frisøren – men til en helt anden pris. Derfor har vi arbejdet hårdt og længe med at finde den helt rigtige kombination af duftnoter og det rigtige skum, du forbinder med luksus og selvforkælelse.

Her er rose, jasmin og frisk agurk rundet af med et hint af musk som basenote. Der er noget klassisk og velkendt over duften, som måske får dig til at blive lidt længere under bruseren. Bare lige for at nyde duften lidt mere og lade den omhylle dig.

Der er selvfølgelig en masse ud over shampoo og balsam, du selv kan gøre for at give håret de bedste betingelser. Få klippet håret med den rigtige teknik, drik nok vand, måden du føntørrer på, produkter der løfter rødderne – og meget mere. Det kan rent ud sagt være en jungle, og rådene er mange. Men med de rigtige hårplejeprodukter, der forener effekt med en luksuriøs oplevelse, er du godt fra start.