En familieejet designvirksomhed

House Doctor er en familieejet designvirksomhed, som inspirerer og hjælper dig med at skabe et helt personligt rum. Det gør vi ved at designe produkter, der skaber balance, enkelthed og autenticitet.

Vores måde at arbejde på

Vi gør tingene på vores egen måde. Vores passion ligger i at vælge de rette materialer, mønstre og teksturer og se dem blive forenet i et elegant og afbalanceret design. Evnen til at mikse i stedet for blot at matche er styrken hos House Doctor. Uanset om et produkt har noget minimalistisk, retro eller industrielt over sig, kan du nemt kombinere det med resten af kollektionen i et eklektisk og personligt look.

Med detaljerne for øje

Detaljer betyder noget, og det skal de også gøre i dit hjem. Du finder dem i en glasur med små huller, i sirligt håndlavede mønstre eller i en vases organiske og voluminøse udseende. I stedet for at bruge iøjnefaldende farver, går vi efter underspillede men interessante detaljer, der overrasker og begejstrer. For vores produkter skal vække følelser.

Med rødder i den skandinaviske æstetik og designtradition gør vores produkter det nemt for dig at indrette et elegant hjem, hvor der er plads til at leve.