20 år med inspiration

2022 er et helt særligt år for House Doctor. Vi fejrer nemlig 20-års jubilæum. I to årtier har du inviteret os ind i dit hjem, hvor vores designs er blevet vækket til live.


Rejsen fra en lille butik til international designvirksomhed har været helt speciel. Men vores værdier og mål har altid været de samme. Vi vil nemlig gerne inspirere og lave smukke designs, som forskønner og fuldender dit hjem.

_

20 år med design

Vi startede i 2002 som en lille interiørbutik i Ikast. Siden da er der sket meget. Så meget, at det til tider kan være svært at forstå. Nedenunder kan du se rejsen fra lancering til hvor vi er i dag.
Black rustic tableware

En redesignet klassiker

Underspillet elegance definerer Rustic, en af vores mest populære serier de sidste 20 år. Det er en håndlavet keramikserie, som giver varme og personlighed til din borddækning.


Vi hylder serien og dens status som klassiker med en ny farve til middagstallerkner, frokosttallerkner, skåle, krus og glas. Det er Rustic, som du kender det, men i en ny og frisk udgave. Du kan selvfølgelig stadig få de andre farver, men nu har du én mere at mikse og matche med, når middagsbordet skal dækkes.


Rustic fås også som et brunch kit med de ting, du behøver for at dække et hurtigt, tidløst og smukt bord. Det er dog limited edition, så skynd dig at få fingrene i kittet nu.

Se vores signature items