Forårets udendørsmøbler og krukker

Grønt rundt havebord i metal og to fletstole på træterrasse

Med de rette møbler og tilbehør kan du nemt udviske skillet mellem inde og ude, så du får et samlet rum. Det er oplagt til en mindre stue, der vil synes større, når den hænger bedre sammen med altanen eller haven. Er du på udkig efter et udendørs spiseområde, en hyggekrog eller et sted, hvor du kan samles med vennerne? House Doctors udvalg af outdoor har alt det du behøver for at skabe den rette stemning.

Et eller flere materialer?

En kombination af materialer og finishes giver sammenhæng og balance. Vores haveborde og stole kan mikses på kryds og tværs, så du nemt kan finde din stil og selvfølgelig noget, der passer ind i størrelsen på din have eller altan.

1 of 4
Aflangt, sort havebord i metal og havestole i udendørs miljø
Er du til metal? Hvis man kigger på havetrends for 2023, er materialet nemlig ikke til at komme udenom. Vores serie med metalmøbler, som hedder Helo, fås i forskellige designs, størrelser og farver som sort og grøn. Selv om bordene har et let og stilrent look, giver sort en vis form for tyngde, mens den støvede grønne nuance får designet til at falde i ét med dine grønne planter.
Grå betonborde og lys loungestol i solrigt udendørsmiljø
Hvis du er til et moderne, stringent look, skal du over i beton. Det er ikke så tungt, som det lyder, for med den lysegrå farve er det runde Out-bord eller det firkantede Crete-bord det perfekte udgangspunkt for en moderne atmosfære. Du kan vælge cement til det hele med vores kollektion af loungestole, borde og bænke, eller miks med rattan eller træ for at skabe balance med et naturmateriale.
Vil du vide mere om, hvordan du passer på dine havemøbler? Vi har samlet nogle tips lige her.
Skulpturel udendørs krukke i betonlook Mørkerød udendørs krukke med grøn plante på træterrasse To udendørs krukker i betonlook på træterrasse To skulpturelle betonkrukker på træterrasse

Krukker som det sidste strejf

Havekrukker er noget, ethvert udendørsrum skal have. Det er en nem og stilfuld måde at genopfriske eller blot dekorere haven på uden at foretage den helt store investering. Og hvis du bruger krukker i det samme look både inde og ude, skaber du kontinuitet. Flyt rundt med dem for at inddele haven i mindre rum, skabe små, hyggelige oaser eller saml krukkerne i en klynge for at skabe blikfang. Der er så mange muligheder for at give dit udendørsområde det rette look. Nu er opgaven blot at vælge designet.

Vores udvalg af krukker til haven spænder fra de stilrene i cement til de rustikke i jern eller keramik. Fuldend dem med en grøn plante, blomster eller endda et mindre træ for at hive naturen endnu mere ind på altanen eller terrassen. Hvis du ikke har mulighed for at skabe et bed, er krukker i forskellige højder og materialer et udmærket alternativ. Her finder du gode råd fra vores stylist, når du skal finde dine krukker og sammensætte forskellige looks.